Aktualitások

Októberben indul a heti lombgyűjtés Nagykanizsán az Olaj telepen.

A Netta-Pannonia Kft. szakszerű megoldást nyújt az elektronikai hulladék kezelésére. A Nagykanizsa, Vár u. 5. szám alatti telephelyünkön munkanapokon 8-16 óra között vesszük át ezt a hulladékfajtát ipari és lakossági partnereinktől térítésmentesen (kivéve képmegjelenítő elektronikai berendezések, ld. lejjebb). Amennyiben ügyfeleinknek nem áll módjukban telephelyünkre beszállítani az elektronikai hulladékot, úgy a szállításhoz - térítés ellenében - megfelelő szállítási módot (emelőhátfalas autó, kamion, stb.) tudunk biztosítani.
Az elektronikai hulladékok csoportjába tartozik többek között a televízió, számítógép, monitor, mosógép, centrifuga, hajszárító, porszívó, mikrohullámú sütő, egyéb elektromos háztartási gép.

A képmegjelenítő elektronikai hulladékok (TV és monitor) átvétele térítés ellenében történik, melynek mértéke 36,19 Ft + ÁFA / kg.

Igény esetén kérem, írjon Környezetvédelmi Osztályunknak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a (93) 537-389-es telefonszámot!