Aktualitások

Üdvözöljük a Netta-Pannonia Kft. honlapján!

Tájékoztatjuk, hogy panaszával kapcsolatban a területileg illetékes járási hivatalokhoz (lásd: 1. sz. melléklet vagy http://jarasinfo.gov.hu), a Zala Megyei Békéltető Testülethez (8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.; Tel.: (92) 550-513),  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint a Somogy Megyei Békéltető Testülethez (7400 Kaposvár, Anna u. 6.; Tel.: 82/501-000; E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;), fordulhat.

A fentieken túl, amennyiben lakóhelye/tartózkodási helye nem a fent említett két megye valamelyikében van, az 2. számú mellékletben szereplő listából kiválaszthatja a lakóhelye szerinti Békéltető Testület elérhetőségeit.

A fogyasztói jogvita rendezése érdekében a Fogyasztóvédelmi Törvényben leírtak szerint a Békéltető Testület eljárásában vállalkozásunk részt vesz, a döntéseknek való alávetésről egyedileg döntünk.

1. sz. melléklet

2. sz. melléklet