Aktualitások

Úttisztító munkatársakat keresünk. -##- Október 20-án a Tripammer utcai udvar zárva tart. Október 22-én a Vár utcai és a Palini udvar egész nap zárva tart. -##- Október 23-án minden létesítményünk zárva tart. -##- Október 1-től változott a nyitvatartás! -##- Nagykanizsán októberben szombatonként (kivéve 23-a) elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtési akciót tartunk. -##- Házhoz menő üveggyűjtés indult.

Zala megyei ügyfelek esetében

Tájékoztatjuk, hogy az elszámolással, számlázással, díjfizetéssel kapcsolatban, illetve a díjhátralék esedékességét követően megtett intézkedésekre, valamint a hulladékgazdálkodási szolgáltatást érintő értesítési, tájékoztatási, szolgáltatásnyújtási kötelezettséggel kapcsolatos panaszával a Zala Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályhoz (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji u. 24., telefon: 06-92/510-530, fax: 06-92/510-641, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), illetve a Zala Megyei Békéltető Testülethez (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24., telefon: 06-92/550-513, fax: 06-92/550-525, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) fordulhat.

Tájékoztatjuk, hogy a Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft. a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást, a döntéseknek való alávetésről egyedileg döntünk.

 

Somogy megyei ügyfelek esetében

Tájékoztatjuk, hogy az elszámolással, számlázással, díjfizetéssel kapcsolatban, illetve a díjhátralék esedékességét követően megtett intézkedésekre, valamint a hulladékgazdálkodási szolgáltatást érintő értesítési, tájékoztatási, szolgáltatásnyújtási kötelezettséggel kapcsolatos esetleges panaszával a Somogy Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályhoz (székhely: 7400 Kaposvár, Vásártéri u. 2., telefon: 06-82/510-868, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), valamint a Somogy Megyei Békéltető Testülethez (cím: 7400 Kaposvár, Anna u. 6., telefon: 06-82/501-000, fax: 06-82/501-046, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) fordulhat.

Tájékoztatjuk, hogy a Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft. a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást, a döntéseknek való alávetésről egyedileg döntünk.

 

Zala és Somogy megyén kívül

A fentieken túl, amennyiben lakóhelye/tartózkodási helye nem a fent említett két megye valamelyikében van, az 1. számú mellékletben szereplő listából kiválaszthatja a lakóhelye szerinti Békéltető Testület elérhetőségeit.

 

Ügyfélszolgálataink elérhetőségei weboldalunk láblécében, illetve a Céginformáció/Kapcsolatok menüpont alatt találhatóak.

1. számú melléklet (Békéltető Testületek, pdf, 22kB)

2. számú melléklet (Felügyeleti Szervek, pdf, 110kB)