Aktualitások

Hulladékudvarainkban április 1.-től változtak egyes átvételi díjak. -##- Díjmentes zöldhulladék átvétel.

A Netta-Pannonia Kft. szakszerű megoldást nyújt a veszélyes hulladékok gyűjtésére, átmeneti tárolására, kezelésére, ártalmatlanítására.

Veszélyes hulladék kategóriájába tartozik többek között az akkumulátor, szárazelem, festék-, oldószer-, olaj-, vegyszermaradék, lejárt szavatosságú gyógyszer, stb.

 

A Nagykanizsa, Vár u. 5. szám alatti telephelyünkön munkanapokon 8-16 óra között vesszük át ezt a hulladékfajtát lakossági ügyfelektől díjmentesen, míg ipari partnereinktől térítés ellenében.

 

Tevékenységünket az ADR előírásainak megfelelően végezzük. Cégünknél a 25/2014. (IV.30.) NFM rendeletben meghatározott Biztonsági tanácsadói feladatokat Pál József látja el. Elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentősebb mennyiség leadására vagy rendszeres elszállításra felmerülő igény vagy további kérdés esetén kérem, keresse Környezetvédelmi Osztályunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy hívja a (93) 537-389-es telefonszámot!