Aktualitások

Úttisztító munkatársakat keresünk. -##- Október 20-án a Tripammer utcai udvar zárva tart. Október 22-én a Vár utcai és a Palini udvar egész nap zárva tart. -##- Október 23-án minden létesítményünk zárva tart. -##- Október 1-től változott a nyitvatartás! -##- Nagykanizsán októberben szombatonként (kivéve 23-a) elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtési akciót tartunk. -##- Házhoz menő üveggyűjtés indult.

A Netta-Pannonia Kft. szakszerű megoldást nyújt a veszélyes hulladékok gyűjtésére, átmeneti tárolására, kezelésére, ártalmatlanítására.

Veszélyes hulladék kategóriájába tartozik többek között az akkumulátor, szárazelem, festék-, oldószer-, olaj-, vegyszermaradék, lejárt szavatosságú gyógyszer, stb.

 

A Nagykanizsa, Vár u. 5. szám alatti telephelyünkön munkanapokon 8-16 óra között vesszük át ezt a hulladékfajtát lakossági ügyfelektől díjmentesen, míg ipari partnereinktől térítés ellenében.

 

Tevékenységünket az ADR előírásainak megfelelően végezzük. Cégünknél a 25/2014. (IV.30.) NFM rendeletben meghatározott Biztonsági tanácsadói feladatokat Pál József látja el. Elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentősebb mennyiség leadására vagy rendszeres elszállításra felmerülő igény vagy további kérdés esetén kérem, keresse Környezetvédelmi Osztályunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy hívja a (93) 537-389-es telefonszámot!