Aktualitások

Hulladékudvaraink június 17-én csak 14 óráig tartanak nyitva. -##- Ügyfélszolgálataink és hulladékudvaraink mindenhol újra nyitva tartanak. Pontos részletekért kattintson ide!

Június 17-i nyitvatartás

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hulladékudvaraink 2021. június 17-én, csütörtökön csak 14:00 óráig tartanak nyitva.

Megértésüket köszönjük!

A Pannonia cégcsoport vezetősége


Újra nyitás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodáink 2021. április 12-től a korábban szokásos nyitvatartással ismét fogadnak személyesen ügyfeleket.

Telephelyeinkre és irodáinkba történő belépés továbbra is csak a hatályos előírások betartásával, maszk viselése esetén lehetséges.

A 144/2021. (III.27.) kormányrendeletben leírtaknak megfelelően az ügyfélterekben kollégáinkon kívül egyidejűleg 10 m2-enként csak 1 fő tartózkodhat.
Kérjük, hogy amennyiben az irodák foglaltak, az ajtó előtt várakozzanak a távolságtartás könnyebb megőrzése végett felfestett sávoknak megfelelően!

Kérjük Önöket, hogy az ügyfélterekbe belépve használják a kihelyezett, automata fertőtlenítő adagoló berendezéseket!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A Pannonia cégcsoport vezetősége


Hulladékudvarok újra nyitása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. április 7-től a Nagykanizsán, Zalamerenyén, Letenyén és Nagyatád - Berzencei úton található hulladékudvaraink, valamint a Nagykanizsa - Palin Inert telepünk újra nyitva tartanak.
A Csurgón, Lábodon és Nagyatád - Szarvas utcában található hulladékudvarok 2021. április 8-tól szintén a megszokott nyitvatartási rend szerint várják Önöket.

A lomtalanítás körében a lakosság számára meghirdetett képmegjelenítő berendezések ingyenes leadásának határidejét meghosszabbítottuk 2021. április 30-ig.

Kérjük a hulladékudvaroknál várhatóan megnövekvő forgalom miatti türelmüket!
Kérjük, hogy Önök és munkatársaink egészségének érdekében figyeljenek a járványügyi előírások betartására!

A Pannonia cégcsoport vezetősége


Lakossági tájékoztató a 2021. évi kaszálásról

Tájékoztató a 2021. évi kaszálásról


Tavaszi lomtalanítás - Nagykanizsa

Tájékoztatjuk Nagykanizsa város lakosságát, hogy 2021. április 06. - 2021. május 14. közötti időszakban megrendezésre kerül a tavaszi lomtalanítási akció.
Idén is előzetes egyeztetés szerint lomtalanítunk az alábbiak szerint:

Társasházak

A lomtalanítási szándékot a Társasházak közös képviselői a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 93/537-380 telefonszámon jelenthetik be 2021. március 1-től 2021. március 26-ig, munkanapokon 08:00-16:00 óráig.
A közösen leegyeztetett időpontra a lomhulladéknak konténert biztosítunk.

Családi házas övezet

A város családi házas övezeteit a tavalyi évhez hasonlóan 3 területre osztottuk fel, ennek megfelelően kizárólag az adott területre vonatkozó gyűjtési napra lehet a lomtalanítást kérni.
Lomtalanítás keretében az egy ingatlan elé maximálisan kihelyezhető lakossági mennyiség: 3 m3.
A többlethulladék elszállítására konténer rendelhető.

A lomtalanítási igényt és annak pontos helyét a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. 93/537-380-as telefonszámán kell bejelenteni 2021. március 1-től 2021. március 26-ig, munkanapokon 08:00-16:00 óráig.

Csak az előzetesen lejelentett címekről lesz lomhulladék elszállítás. Családi házas övezetben tömörítős hulladékgyűjtő gépjárművet biztosítunk. A háztartásban keletkezett lomot az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni a lomtalanítási nap reggelén. Kérjük, hogy a kisebb méretű lomot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kihelyezni a szétszóródás megelőzése érdekében!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a jelentkezési határidő lejárta után a lomtalanítási igényüket nem áll módunkban elfogadni!

Családi házas területek és lomtalanítási napok:

1-es terület (sárga) 2021. április 10. szombat (Déli városrész, Miklósfa, Szabadhegy, Bagola, Kisfakos, Nagyfakos)
2-es terület (zöld) 2021. április 17. szombat (Északi városrész, Palin, Korpavár)
3-as terület (piros) 2021. április 24. szombat (Király utcai körforgalomtól Ny-ra, Vár utca, Kiskanizsa, Bajcsa)

Nagykanizsa lomtalanítás 2021

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lom nem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket (beton, tégla, WC csésze, mosdókagyló, üveges ablak-ajtó stb.), kerti hulladékot, faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (televízió, hűtőszekrény stb.) illetve veszélyes hulladékot.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a lomtalanítás költségét a rendszeres hulladékszállítási díjak fedezik, ezért a rendezetlen, szüneteltetett szerződésű, illetve a díjhátralékos ügyfeleinktől a lomhulladék nem kerül elszállításra.


Belépés csak maszkban és kesztyűben


Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 1997. évi CLV. törvény előírásai szerint az ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartási ideje a következők szerint változik.

Hétfő: 08:00-14:00

Kedd: 08:00-14:00

Szerda: 08:00-20:00

Csütörtök: 08:00-14:00

Péntek: 08:00-14:00