Aktualitások

Üdvözöljük a Netta-Pannonia Kft. honlapján!

A Netta-Pannonia Kft. szakszerű megoldást nyújt az elektronikai hulladék kezelésére. A Nagykanizsa, Vár u. 5. sz. alatti telephelyünkön munkanapokon 8-16 óra között vesszük át ezt a hulladékfajtát ipari és lakossági  partnereinktől térítésmentesen (kivéve képcsöves berendezések, ld. lejjebb). Amennyiben ügyfeleinknek nem áll módjukban telephelyünkre beszállítani az elektronikai hulladékot, úgy a szállításhoz -térítés ellenében- megfelelő méretű konténert tudunk biztosítani.
Az elektronikai hulladékok csoportjába tartozik többek között a televízió, számítógép, monitor, mosógép, centrifuga, hajszárító, porszívó, mikrohullámú sütő, egyéb elektromos háztartási gép.

A képcsöves berendezések (TV, monitor) átvételének feltétele, hogy a lakosságtól ingyenesen háztartásonként egy darab adható le évente, több képcsöves berendezés leadása esetén térítés ellenében vesszük át. Ipari partnereinknél minden esetben térítés ellenében vesszük át .

Igény esetén kérem írjon Környezetvédelmi Osztályunknak a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a (93) 537-389-es telefonszámot!