Aktualitások

Üdvözöljük a Netta-Pannonia Kft. honlapján! * Tisztelt Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk a közterületek fenntartójával, a Via Kanizsa Nonprofit Zrt-vel egyeztetve; Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlésének a zöldfelület-gazdálkodás helyi szabályairól szóló, 27/2009. (VI. 22.) sz. rendelete 9. § 2) bekezdése alapján, belterületen az ingatlan határvonalától számított 5 méteren túli területekre terjedően végzi a közterületrészek gondozását (fűnyírás). Az 5 méteren belüli részek gondozása az ingatlantulajdonos/használó/bérlő kötelessége. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, a rendelet betartását.

A Netta-Pannonia Kft. - térítés ellenében -  az ipari partnereink számára vállaljuk engedélyünkben szereplő folyékony nem veszélyes hulladék elszállítását 10 m3-es tarányos autónkkal.

Igény szerint kérjük keresse Környezetvédelmi Osztályunkat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a (93) 537-389-es telefonszámon.